Image description
Rietdekkersbedrijf Kok
Informatie over Rietdekkersbedrijf Kok (overijssel en gelderland)

Rietdekkersbedrijf Kok

Rietdekkersbedrijf Kok gevestigd in de provincie Gelderland, is in 1986 opgestart door Bertus Kok. Daarvoor was Bertus in dienst bij Rietdekkersbedrijf Wuestman. In de beginjaren werkte hij nog regelmatig voor Wuestman maar langzaam maar zeker bouwde Bertus een eigen klantenkring op. Dit ging zo goed, dat hij in 1990 het bedrijf van Wuestman kon overnemen. Ook dit was succesvol en vanwege het vele werk werd er al snel een vaste medewerker bij aan getrokken.

Door constant de gevraagde kwaliteit te leveren bouwde Bertus een vaste klantenkring op. Bijvoorbeeld Lugarde, die in Kok de juiste Rietdekker zag voor zijn tuinhuisjes. Deze worden in de werkplaats van Kok gemaakt, waardoor ook in regenperiodes niet stil gezeten hoeft te worden. Dit levert een vaste hoeveelheid werk op, het hele jaar door, waardoor er de laatste 15 jaar constant 2 a 3 werknemers in vast dienstverband kunnen werken.

Op dit moment staat de volgende generatie te trappelen om mee te doen in het bedrijf, waardoor Rietdekkersbedrijf kok een leerschool word waar het vakmanschap van vader op zoon wordt overgedragen. Hiermee bent u ook in de toekomst verzekerd van een partner voor u rieten daken die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Sinds januari 2008 is rietdekkersbedrijf kok een V.O.F. geworden met nu 2 vennoten: Bertus Kok en Sander Kok. Sander zit sinds april 2006 in het rietdekkersvak en is vast besloten zijn steentje bij te dragen om Rietendekkers bedrijf Kok v.o.f. naar een nog hoger plan te brengen.

Wat doen wij nog meer: